MENÜ

 

"Benne megtaláltam mindent, amit egy ember szerethet, érzések, miket a lelkem soha el nem felejthet!"

 

"Megtanultam, hogy várni a legnehezebb, és szeretnék hozzászokni, tudni, hogy velem vagy akkor is, ha nem vagy mellettem."

 

"Az igazi szerelem felemel, és mindig többre sarkal. Lángra lobbantja szívünket és békét teremt az elménkben... te ezt tetted velem "

 

"A szerelem széppé teszi azt, amink van, visszaadja, amit elvesztettünk, sőt azzal is megajándékoz, ami eddig nem volt a miénk."

 

"Jól csak a szívével lát az ember,ami igazán lényeges az a   szemnek láthatatlan."

 

"Ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön hozzád, örökre a tiéd marad. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd...."

 

"Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden."

 

"Amikor megláttalak, halott szívem újra dobbant s tudtam, nálad sosem ért majd más meg jobban te is rám néztél, s éreztem, ereimben újra lüktet az élet s most már hála neked örökké élek..."

 

"Ha valaki elment, ne hívd vissza soha, A megsárgult emlék, nem lesz tiszta soha. Ha valaki elment, és el tudott menni, Nehezen akarva, de el kell feledni. "

 

"Annyira hiányzol, hogy mindenhol Téged kereslek, nem tudom máshogy mondani, egyszerűen: Szeretlek!"

 

"Te a világon csak egy ember vagy, de valakinek te jelented a világot."

 

"Szeretlek szívemmel, Szeretlek lelkemmel, Szeretlek ábrándos Õrült szerelemmel!"

 

"Egy érzés, mely fogva tart, mint bűnöst a lánc, Egy jellem, mely mámorít, mint részeget a tánc. Egy erő, mely biztosít, hogy valaki mindig visszavár, Egy szenvedély, mely feltüzel, miként szikrából lesz láng."

 

"A szerelemben a hallgatás gyakran mélyebbre ható szónok, mint a szó."


 

 

„Megszeretni valakit egy pillanat is elég, de elfelejteni egy élet is kevés. Mert tudd meg, az élet mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.”

 

 

Szavazás

Szerinted milyen ez az oldal?
Elmegy
Hát...
Szuper
Rémes
Asztali nézet